Yaşam

Mart Aylık Burçlar

Mart ayında burçları neler bekliyor?

Veri deposu

Genel olarak, Mart 2023 sizin için bir büyüme ve keşif zamanı, Koç. Önünüze çıkan fırsatları kucaklayın ve evrenin sizi en yüksek hayrınıza yönelttiğine inanın.

Mart 2023 burcuna göre bu ay kendinizi keşfetme ve ruhsal gelişim dönemi yaşayacaksınız. Hayatınızda güçlü bir istikrar arzusu hissedeceksiniz, bu da anlamlı ilişkilerinizi yeniden gözden geçirmenize neden olacak. Eski arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurmak için olağanüstü bir zaman ve gelecekte faydalı olabilecek yeni ilişkiler kurabilirsiniz.

Ayın ikinci yarısı, özellikle sosyal ve romantik hayatınız için elverişli. İlgi alanlarınız ve değerlerinizle örtüşen yeni insanlarla veya olaylarla ilgilenebilirsiniz. Halihazırda bir bağınız varsa, bu, artan tutku ve samimiyet zamanı olabilir. Bekarsanız, özel biriyle tanışma fırsatlarını araştırın.

Profesyonel olarak, geçmişi bırakmanın ve yeni zorlukları kucaklamanın zamanı geldi. Mevcut işinizin artık sizi tatmin etmediğini veya bir değişikliğe hazır olduğunuzu fark edebilirsiniz. Risk almaktan ve yeni bir şey denemekten korkmayın. Doğal liderlik becerileriniz, seçtiğiniz herhangi bir çabada başarılı olmanıza yardımcı olacaktır.

Boğa

Mart, Boğa burcunun ihtiyaçlarına ve esenliğine odaklanma ayıdır. Seçimleriniz üzerinde düşünmek için biraz zaman ayırın ve artık size fayda sağlamayan bağları bırakmayı düşünün. Bu güç olmakla birlikte, kişisel büyüme ve gelişme için gereklidir.

Mesleki gelişim açısından, kendinizi kararlı ve başarıya ulaşmaya odaklanmış hissediyorsunuz. Bu dönemde kat edeceğiniz ilerleme, geleceğinizi olumlu yönde etkileyecektir. Yorulduğunuzda cesaretiniz kırılmasın, mola vermeyi ve pillerinizi şarj etmeyi unutmayın.

Mart ayının ilk yarısı bazı zorluklar ve aksilikler getirebilir, ancak azim ve kararlılıkla bunların üstesinden geleceksiniz. Ancak ayın ikinci yarısında maddi kazanç fırsatları ortaya çıkabilir. Tetikte olun ve potansiyel yatırımlar veya iş ortaklıkları için gözünüz açık olsun.

Aşk ve sosyal cephede, sevdikleriniz ve arkadaşlarınızla bağlarınızı güçlendirmek için harika bir zaman. Hayatınıza pozitiflik ve neşe katanlarla zaman geçirin ve gücünüzü tüketenleri bırakın. Genel olarak Mart, Boğa’ya kendini yansıtma ve profesyonel gelişim için bir şans sunuyor.

ikizler

Mart 2023, İkizler burcuna sorumluluklarının kontrolünü ele alması ve maliyetlerine uygun kararlar alması için yeni fırsatlar getiriyor. Aylarca süren sıkı çalışmanın ardından arkadaşlar, aile ve yeni tanıdıklarla sosyalleşmenin keyfini çıkarma zamanı.

Toplumsal fırsatlardan yararlanın ve her iki tarafa da fayda sağladığı için bağlantılara yatırım yapın. 9’u, 18’i veya 27’si civarında seyahat etme şansı olabilir. Yeni içgörüler ve deneyimler getirecek bir hız değişikliği olarak benimseyin.

3., 12. ve 21. günlerde yaratıcı ve yaratıcı yönünüz artan sezgilerle parlasın. Bu, sanatsal arayışlar için mükemmel bir ay. Ancak devam eden projeleri de ihmal etmeyin; Harcama alışkanlıklarınıza dikkat edin. Para daha bol olabilir, ancak pratiklik yine de finansal kararlarınıza rehberlik etmelidir.

Mart 2023, İkizler burcunun kontrolünü ele alma ve fırsatları en doğru şekilde değerlendirme zamanı. Gerçek zihniyet ile büyüme ve yeni başlangıçlar ayı olmayı vaat ediyor.

Yengeç

Mart 2023 burcuna göre Yengeç burcunun harekete geçme ve sorumluluk alma zamanı. Organize olma ve sizi geride tutan tüm dağınıklığı ortadan kaldırma fırsatını kucaklayın. Beklenmedik bir şey olduğunda yaratıcılığınız ve uyarlanabilirliğiniz test edilecek. Ayın 1’i, 10’u veya 19’u civarında geçmişten biri veya bir şey yeniden su yüzüne çıkabilir.

Bu birisiyse, pervasızca davranmanın cazibesine karşı dikkatli olun, ancak evinize ve ailenize olan bağlılığınızı unutmayın. Bu koşullar 2, 11 ve 29 Mart tarihlerinde tekrarlanacak. Özellikle 4., 13., 22. veya 31. günlerde ağzınıza atabileceğinizden fazlasını ısırmayın ve karar verirken ayrıntılara odaklanın. Bunu yapmak, beklenmedik masraflar sırasında paradan tasarruf etmenizi sağlayabilir. Çabayı kucakla ve kararlarını sahiplen Yengeç. Mart 2023, parlamanız ve kontrolü ele almanız için bir zaman.

Aslan

Bu Mart ayında bir Aslan olarak havadaki heyecanı ve enerjiyi kucaklayın, çünkü duyularınız kalkacak ve manyetik bir beklenti havası yayacaksınız. Bir seyahat fırsatı ortaya çıkarsa, tam da ihtiyacınız olan şey bir görünüm değişikliği olabilir.

Potansiyel yeni iş fırsatlarına karşı tetikte olun, ancak 4, 13 veya 22 Mart’ta herhangi bir önemli karar vermeden önce dikkatlice düşünün. 8’inde veya 26’sında, bazı hayal kırıklıklarıyla karşılaşabilseniz de bunların geçici olduğunu unutmayın ve sabırlı olun. Bu süre zarfında rüyalarınız değerli bilgiler içerir, bu yüzden uyanır uyanmaz bunları yazmaktan çekinmeyin. Bu ücretsiz aracın yardımıyla yaşamınızdaki olaylara ilişkin anlayışınızı en üst düzeye çıkarın.

Başak

Bu ay, sezgisel yeteneklerinizden faydalanabilir ve yeni bir güç duygusu kazanabilirsiniz. 10 Mart’ta veya ona yakın bir tarihte, bu ruhani içgörü, girişimlerinizden birini yeni zirvelere taşıyabilir.

Bu ay kendinizi yalnızlık ve sessiz zaman ararken bulabilirsiniz, bu nedenle bir seyahat fırsatı çıkarsa mutlaka ara verin ve gücünüzü toplayın. Yansıma ve meditasyon, ruhsal benliğinizle temasa geçmenize ve net bir şekilde kritik kararlar almanıza yardımcı olacaktır.

Ay sonunda kulaklarınızı gerçeklere açın, yeni projeler ortaya çıkabilir. İş arkadaşlarınızla bağlantılarınızı ve avantajlarınızı sürdürmek, işinizde başarı için paha biçilmez olacaktır.

Bazen kendini yalnız hissetsen de, her şeyin olabilecek en iyi şekilde olacağına güvenmedin. Bu ay içsel çabalarınız daha fazla kişisel özgürlük dilemekten kaynaklanıyor olabilir, bu nedenle harekete geçmeden önce kararlarınız hakkında dikkatlice düşünmek için zaman ayırın. Para ve meslek söz konusu olduğunda, seçeneklerinizi değerlendirdiğinizden ve sağlam muhakemelere dayalı bilinçli kararlar verdiğinizden emin olun.

Terazi

Mart 2023, Terazilerin ek sorumluluklarla uyum sağlama ayıdır. Süreksiz sınırlamalara ve kısıtlamalara rağmen, bu yeni yükümlülüklerin olumlu yanlarını görmeye çalışın ve mizah anlayışınızı koruyun. Topluluk veya aile sorunları için seyahat etmek, 9, 18 veya 27 Mart’ta hayal kırıklıkları ve mutlu anların bir karışımıyla gelebilir.

Mart 2023 burcuna göre sağlık sorunları da bu dönemde ön plana çıkabilir. 4., 13., 22. ve 31. günler bağa yeni bir yön getirebilir ve Terazi liderliği ele geçirmelidir. Ayın 7’si, 16’sı veya 25’i civarında kişinin doğruluğuyla ilgili endişeleri olabilir, ancak olaylara daha geniş açıdan bakmak ve inançlarını savunmak değerlidir. Rahatlamak ve duygular üzerindeki kontrolü sürdürmek için zaman ayırın. Genel olarak Mart 2023, Teraziler için bir büyüme ve kişisel gelişim ayıdır.

Akrep

Bu ay, bir iş fırsatı için teklif alabilirsiniz. Cazip gelebilir, ancak dikkatli olun ve bir karar vermeden önce olası yararları ve zararları uygun şekilde tartmak için zaman ayırın.

Duygularınız yükselebilir, bu nedenle ayakları yere basmak ve sadece hislere değil mantığa dayalı kararlar vermek çok değerlidir. Ayın başında çözülmemiş sorunlarla ilgilenin ve ay sonunda hesaplarınızı mutabık kılarak mali durumunuzla sistematik kalın.

4, 13, 22 ve 31 Mart tarihlerinde yoğun bir programınız olabilir, bu nedenle sorumluluklarınıza öncelik verin ve iş ve eğlence için topluluk etkinliklerine katılın. Seçimlerinize güvenmeyin ve 2’sinde, 11’inde, 20’sinde ve 29’unda başkalarının kararlarınızı etkilemesine izin vermeyin. Yeniden şarj olmak ve biraz teselli bulmak için ayın 6’sında, 15’inde veya 24’ünde bir seyahate çıkmayı düşünün.

Ok

Yay Mart 2023, sizin için kişisel ve ruhsal bir dönüşüm zamanıdır.

Diyet ve sağlık için yeni bir taahhütte bulunmanız gerekebileceğinden, bu genişleme faktörünü izlemeniz gerekecek. İlgi alanlarınızın yeni dinamikler kazandığını ve biraz daha kısıtlayıcı göründüğünü fark edebilseniz de, kişisel bağlılığın sizin için ne anlama geldiğine dair yeni ve uyanan bir anlayış olacaktır.

Kendinizin ve sevdiklerinizin hayal ettiğinizden daha yakınlaştığını fark edebilirsiniz. Çocuklar, kişisel gelişiminiz ve genişlemeniz için bir katalizör olabilir ve kalbinizi yeni hayaller ve olasılıklarla aydınlatacak daha genç biriyle bağlantı kurma duygusu vardır.

Seyahat bu yıl daha işle ilgili olabilir, ancak bundan keyif alacaksınız. Hatta kendinizi (henüz yapmadıysanız) öğretirken ve başkalarının fikirlerini ve hayallerini olağanüstü bir biçimde keşfederken bulabilirsiniz.

Keçi

Mart 2023, hizmet anlayışınızı başkalarına yansıtma konusunda sizi yeni ve heyecan verici bir dinamiğe kavuşturacak. Rutininizde değişiklikler olacak ve işinizde yeni bir disiplin anlayışı olacak.

Kemiklerinize ve dişlerinize bakmak için kendinize bakmanız gerekebilir, ancak bu, aynı zamanda edineceğiniz yeni sağlıklı yaşam rejiminin yalnızca bir modülüdür. Yıl ilerledikçe bilinçaltınızın daha aktif hale geldiğini ve birçok yeni fikrin sihirle dünyanıza aktığını fark edebilirsiniz.

Kurtarma artık güçlü bir şekilde belirtilir ve kaynaklarınızı başkalarıyla paylaşmak için yeni bir prosedür oluşturabilirsiniz. Gelirde ani değişiklikler arayın – hatta belki de piyangoyu kazanmak veya statünüzü yeni bir zirveye taşımak için ani yeni bir fırsat.

Diğerleri sizi eskisinden daha sevgi dolu görüyor ve ortak bir amaç için yeni destekçiler çekiyorsunuz.

Kova

Aylık burcunuza göre, yıldızlar büyülü bir güçle akacak, güçlü bir yaratıcılık ve şans akışı yaratacak. Başkalarını hayatınızda her zamankinden daha yararlı bulabilirsiniz.

Birdenbire mesleğinizi yeni ve güçlü bir yöne çevirebilecek bir fırsatla karşı karşıya kaldığınızda hızlı hareket etmeye hazır olun. Rasyonel zihniniz fazla mesai yapacağından ve sezgileriniz doğrulukla yükseleceğinden, bu yıl bir problem çözücü olarak tanınacaksınız.

İlişkiler daha merkezli hale gelecek ve dünyanızda güven ve işbirliğinin yeniden doğuşunu hissedeceksiniz.

Geçen ay istediğiniz her şeyi alamadığınız için bunun realitenizin bir parçası olmadığını düşünmeyin. Gerçek ödülün, sonunda bir hayali gerçekleştirdiğiniz Mart veya Nisan aylarında alındığını görebilirsiniz.

Balık

2023 Balık burcu için aşk ayıdır. Aşk, en tuhaf ve en sıra dışı yerlerden dışarı akıyor gibi görünecek. Aşk nerede diye sormak yerine, bu romantik olasılıklar arasından kimi seçeceğimi soracaksınız.

Yaratıcı gücünüz yükselir ve garip ve egzotik yerleri öğretebilir ve keşfedebilirsiniz. Mesleğiniz önemli ölçüde değişir ve kendinizi yetenekleriniz hakkında daha yaratıcı bir şekilde konuşmanıza yardımcı olacak insanlarla çalışırken bulursunuz.

Belirli bir arkadaşa olan bağlılığınız, şu anda dünyanızda hayattaki görevinize ulaşmanıza yardımcı olacak bir katalizör görevi görecek biri olduğu için yeni dinamikler kazanabilir.

Bu dönemde yaşayabileceğiniz tek gerçek zorluk, kilo yönetimi veya hızlı genişleme hissidir. Disiplin bu dönemde başarınızın anahtarı olacaktır.

Gökyüzü rehberiniz ve yolunuzu aydınlatsın…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort
betturkey
jojobet
deneme bonusu veren siteler